top of page
byt elcentral

ROT

Byta elcentral

Har du ett gammalt proppskåp som du vill byta ut till en modern elskåp?

Vi byter ut din elcentral till en modernare elcentral snabbt, enkelt & säkert.
Ring oss för gratis rådgivning: 010-660 03 89.

Elektriker Stockholm

Våra eltjänster utförs alltid av certifierade elektriker

från 7990 kr

Välkommen att kontakta Svea Elektriker för rådgivning kring din elcentral. Vid installation av en ny elcentral ingår rådgivning, demontering av den gamla elcentralen samt montering och installation av den nya. Vi hjälper även till med att välja rätt produkter till centralen.

 

Bytet av en hel elcentral kan verka stort, men du behöver inte oroa dig eftersom Svea Elektrikers certifierade elektriker har rätt kunskaper och erfarenhet för att utföra installationen på ett säkert sätt. Du kan lugnt göra annat medan vi tar hand om allt från installation till gruppförteckning och efterkontroll.

 

Elcentralen är hjärtat i husets elektriska system och det är viktigt att den fungerar som den ska. Om din gamla elcentral är defekt eller gammal kan det vara läge att byta ut den. Du kan även utnyttja ROT-avdraget, läs mer här.

 

Det är bra att uppgradera till en nyare modell om du har en äldre proppskåp eftersom de kan orsaka problem och är mindre tillförlitliga än nyare modeller. En nyare elcentral ger ökad säkerhet och flexibilitet eftersom den ofta har fler funktioner än en äldre.

 

Dvärgbrytaren är en säkrare typ av säkring än en proppsäkring eftersom den inte tillåter lika mycket ström att passera genom ledningarna. Det innebär att kablar och andra enheter som skyddas av automatsäkringen klarar sig bättre.

 

Svea Elektriker utför också tester och besiktigar elcentralen, så tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp.

Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
bottom of page