top of page
Installera Laddbox till din bil

GRÖN
teknik

Installera laddbox

Ladda bilen snabbare med en laddbox

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man väljer en laddbox för sin elbil.
Ring oss för gratis rådgivning: 010-660 03 89.

Elektriker Stockholm

Våra eltjänster utförs alltid av certifierade elektriker

från 5999 kr inkl. installation.

Genom att använda en laddbox för din elbil kan du enkelt och effektivt ladda bilen hemma. En laddbox är en snabbare och mer bekväm lösning än att ladda med en vanlig kabel från ett eluttag i ditt hem. Svea Elektriker kan hjälpa dig att hitta den rätta laddboxen och tillbehören så att du kan ladda din bil hemma, på jobbet eller i din bostadsrättsförening. Vi kan också hjälpa dig med all administrativ hantering för grönt teknikavdrag.

 

50% avdrag med Grön Teknik Från den 1 januari 2021 infördes ett nytt skatteavdrag för dig som vill installera en laddbox för elfordon hemma. Detta innebär att du har möjlighet att göra skatteavdrag för Grön teknik med upp till 50% direkt av dina kostnader via Svea Elektriker (maximalt 50 000 kr) när du köper en smart laddbox med installation.

 

Kontakta oss på Svea Elektriker så får du prata med en av våra laddboxexperter så går vi tillsammans igenom ditt behov och ditt hus förutsättningar för laddbox. Mötet är helt kostnadsfritt och du får en offert i samband med samtalet.

Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm
bottom of page