top of page

Svea Elektriker i Vasastan är flexibla och anpassar sig efter dina behov och önskemål. Vi bokar in dina elinstallationer samma vecka och på tider som passar dig. Om det skulle uppstå en akut situation, så finns Svea Elektrikers eljour i Stockholm tillgänglig dygnet runt.

Elektriker Vasastan - alltid en lokal elektriker nära dig 

30%

ROT-avdrag

50%

Laddbox

Svea Elektrikers mål är att kunna erbjuda lyhörd och personlig service till kunder som prioriterar kvalitet och tillgänglighet. Vi anser att detta är en rättighet som våra kunder förtjänar.

Kika lite på våra tjänster nedan. Eller ring oss på: 010-660 03 89.

Elektriker Vasastan

Betala med faktura i efterskott

Offert direkt på telefon & fast pris

Lokala behöriga elektriker i din stad

Din lokala elektriker i Vasastan

Svea Elektriker lovar dig att alltid vara tillgänglig för dig, oavsett om det är en nödsituation eller en planerad elinstallation. Våra tjänster täcker hela Stockholm och inkluderar allt från elsäkerhet i hemmet till smarta heminstallationer. Vi kan hjälpa till med allt från att felsöka vid strömavbrott till att byta elcentral, installera belysning både inomhus och utomhus, sätta upp spishällar i köket och laddboxar för bilar.

ROT

Elinstallation - Svea Elektriker

ROT

Installera dimmer

ROT

Installera strömbrytare & vägguttag

ROT

Installera golvvärme

ROT

Installera rörelsevakt

Grön teknik

Installation av Laddbox

ROT

Smarta hem - Svea Elektriker

ROT

Installera Spotlights

ROT

Renovera kök & badrum

ROT

Installera vitvaror

ROT

Eljour på 1 timme

ROT

Installera taklampa
Installera ugn & spishäll

ROT

ROT

Byte av elcentral

ROT

Felsökning av el - Svea Elektriker
Elektriker i Stockholm med tid samma vecka
Elektriker Stockholm
Elektriker Stockholm Schneider Strömbrytare
Jordfelsbrytare slår av - Elektriker Stockholm
Stockholm Elektriker
Elektriker

Installera laddbox i Vasastan

Passa på och utnyttja 50% i avdrag. Vi både installerar & gör service på laddboxar. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man väljer en laddbox för sin elbil. Är du osäker på vilken laddbox du ska välja för installation? Att välja vilken laddbox du ska ha beror egentligen på din bil, och antalet bilar du vill kunna ladda samtidigt. Man behöver även kolla på bilen som behöver laddbox.

 

Läs mer om Installation av laddbox - Eller ring oss för gratis rådgivning: 010-660 03 89.

Eljour i Vasastan

Vår eljour i Vasastan finns tillgänglig för dig som behöver akut hjälp efter arbetstid. ​Vi jobbar dygnet runt i över hela Stockholm.

Elavbrott kan uppstå oväntat, när som helst på dygnet. För att få hjälp i sådana situationer, kan ni ringa till oss. Vi finns tillgängliga för att lösa alla typer av elproblem. Över 23 500 kunder i hela Stockholm väljer att ringa till Svea Elektriker.

 

Söker du jourelektriker vid allvarliga & akuta fall? Ring oss på nummer 010-660 03 89, eller klicka här för att fylla i formulär.

Kundservice - Svea Elektriker
Chatta med oss - Svea Elektriker
Chatta med oss
Vardagar: 07:00 - 18:00
Jordfelsbrytaren löser ut

Vanliga elfel i fastigheter är att huvudsäkringen är trasig, att jordfelsbrytaren eller en säkring har löst ut. Eller att du behöver göra en funktionskontroll av din jordfelsbrytare. En behörig elektriker från Svea Elektriker kommer då hem till dig & gör en professionell felsökning & hjälper dig att hitta felet. Med oss kan du känna dig trygg, vi har gjort det massvis med gånger & vet vad vi håller på med.

Läs mer om felsökning här - Eller ring oss för gratis rådgivning: 010-660 03 89.

“Väl genomförd hjälp vid köp av ny bostad för att säkra upp elen och skapa förutsättningar för att specificera arbete som behöver göras framöver.”

Linda

bottom of page